ADVIES

Vacature assistent accountant

4/10/2021

OMSCHRIJVING VAN ONS KANTOOR

Wij zijn een ambitieus en groeiend accountantskantoor dat werkt met een team van 12 boekhouders en accountants. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van boekhouddiensten en het verlenen van advies op fiscaal en juridisch vlak aan zelfstandigen en vennootschappen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING ASSISTENT ACCOUNTANT

Je bent verantwoordelijk voor een gevarieerde klantenportefeuille met een uitgebreid takenpakket. Je zal de dossiers volledig beheren en bent verantwoordelijk voor de volgende taken :

  • Ingeven van de boekhouding;
  • Controle van extern gevoerde boekhoudingen;
  • Voorbereiden van eindbalansen en jaarrekeningen;
  • Voorbereiden van de jaarverslagen;
  • Aangifte BTW, vennootschapsbelasting en personenbelasting;
  • Opmaken van tussentijdse balansen en periodieke rapporteringen.

PROFIEL

Je beschikt minimum over een Bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit en hebt minstens 5 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of bent ITAA-stagiair. Je deelt onze ambities en tracht steeds beter werk af te leveren en verder te groeien. Je kan zelfstandig en georganiseerd werken in een team. Je moet leergierig zijn en kunnen omgaan met deadlines.

AANBOD

Een voltijdse job met een goed loon in een aangename werksfeer. Er worden interne en externe opleidingen gegeven. Een job met doorgroeimogelijkheden. Het werkregime is bespreekbaar.

CONTACTGEGEVENS

Indien u interesse heeft kan u uw cv sturen naar Arcanus BV, Luikersteenweg 673, 3500 Hasselt, ter attentie van de heer Marino Elens, marino.elens@arcanus.be.