Over Arcanus

We make it personal

We make it personal

Als onafhankelijk accountantskantoor staan wij voor een persoonlijke aanpak in functie van uw specifieke noden. Wij verzorgen niet alleen uw boekhouding. Arcanus denkt mee met uw onderneming. Onze expertise betekent een belangrijke meerwaarde voor uw onderneming. Zo bent u voldoende gewapend om de juiste beleidsbeslissingen te nemen.

Uitgebreide expertise

Uitgebreide expertise

Zowel zelfstandige ondernemers als kleine- en middelgrote vennootschappen kunnen bij ons terecht voor professioneel advies. Onze medewerkers zijn elk op hun terrein ervaren deskundigen. Arcanus biedt dan ook een totaalpakket aan diensten en is actief in alle segmenten van onze economie: de bouw, handel, industrie, dienstverlening en vrije beroepen.

Kwaliteits garantie

Kwaliteits garantie

Arcanus is erkend door het Instituut van Accountants & Belastingconsulenten. Bijscholing staat daardoor continu op onze agenda: we waken permanent over onze bekwaamheid en onafhankelijkheid. Arcanus is op elk moment up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, die we onmiddellijk toepassen in de dagelijkse praktijk.

Marc Briers - Arcanus

Marc Briers

° 4 juli 1962, Hasselt

Studeerde Economie aan de Economische Hogeschool in Diepenbeek, waar hij afstudeerde in 1985. In 1998 behaalde hij zijn titel als accountant en belastingconsulent. Marc heeft 19 jaar ervaring in de vingers als accountant bij CVBA Accountantsmaatschap Groenweghe BV – later Van Havermaet Groenweghe.

Marc focust voornamelijk op de boekhouding van vennootschappen en eenmanszaken en geeft daarbij fiscaal advies.

Marino Elens - Arcanus

Marino Elens

° 2 januari 1970, Etterbeek

Studeerde Boekhouden, Fiscale Wetenschappen en Expertise Boekhouden aan de PHL in Hasselt. Hij behaalde deze diploma’s in respectievelijk 1993, 1996 en 1997. In 2003 kwam daar de titel van accountant en belastingconsulent bij. Marino was 12 jaar werkzaam als accountant bij CVBA Accountantsmaatschap Groenweghe BV – later Van Havermaet Groenweghe.

Marino is gespecialiseerd in de boekhouding van vennootschappen en eenmanszaken, fiscaal advies, advies inzake oprichting van vennootschappen en bijzondere opdrachten.

Gery Steyls - Arcanus

Gery Steyls

° 6 maart 1975, Hasselt

Studeerde van 1996 tot 1998 Accountancy-Fiscaliteit aan de PHL in Hasselt. Volgde in 1999 een voortgezette opleiding Boekhoudkundige & Fiscale Expertise aan de KHLim in Diepenbeek. Gery behaalde de titel van Accountant en Belastingconsulent in 2006. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Deloitte & Touche Fiduciaire Hasselt. Nadien volgde de overstap naar Accountantsmaatschap Groenweghe – later Van Havermaet Groenweghe – waar hij 4 jaar als accountant werkzaam was. In januari 2010 startte hij zijn eigen accountantskantoor BVBA Accolim BV. Sinds begin 2013 werd Gery ook vennoot en zaakvoerder bij BVBA Arcanus Accountants & Belastingconsultenten BV.

Gery houdt zich voornamelijk bezig met de boekhouding van vennootschappen, fiscaal advies, rapporteringen, bijzondere opdrachten zoals omvormingen van vennootschapsvormen, vereffeningen, waardebepalingen, advies inzake oprichting van vennootschappen en starters advies.